algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Tercera oportunitat per al Drac Inca

Els de Samaniego s'enfronten avui (18:30) a l'Ulla Oil Rosalía de Castro cercant el primer triomf

A la tercera vegada te'n sortiràs. Els homes de José Àngel Samaniego han perdut els dos primers partits disputats, a casa contra l'Etosa Murcia i a fora contra el Ciudad de Huelva. En els dos partits arribaren a tenir els jugadors balears avantatge, però varen travelar en l'esprint final.

El conjunt mallorquí està obligat avui, a les 18.30 hores, en el Palau d'Esports d'Inca, a sumar el primer triomf. Una tercera derrota consecutiva col·locaria el Drac Inca en la zona dels play-off de descens. Els àrbitres designats per aquest matx en la Ciutat de la Pell són el català Bardaji i l'andalús Pagán.

L'Ulla Oil doblegà la setmana passada l'Universitat Complutense per 94-88, després d'imposar-se en el darrer quart per 15-9. L'equip, entrenat per Juan Díaz començà el matx amb el següent cinc: Lolo Castro, de base, l'escorta argentí, amb passport italià, Adrián Boccia, l'aler Koke Rama, i com a pivot, els dos estrangers, el nigerià Chima Valentine i el nord-americà Wideman. També entraren en joc els alers Àlex Camrago i Rafa Fernández, juntament amb el pivot Andrés Real.

Els llançaments de cistelles triples, 4/5 del base Lolo Castro i 4/13 de Koke Rama varen ser la clau del triomf del conjunt gallec contra els madrilenys de Miguel Àngel Martín. Com també el domini baix les cistelles, amb 34 contra 16 en els rebots. José Àngel Samaniego necessita el triomf per aconseguir que els seus jugadors es llevin la pressió de damunt. I igualment per fer oblidar les baixes, sobretot Willy Villar i Berto Alzamora. Sense oblidar que és dubtós si el medallista d'argent d'Indianàpolis, l'argentí Leo Gutiérrez es pot recuperar a temps per jugar avui contra el cinc gallec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.