LOS BARRIOS: Ward (9), Cabral (11), Legasa (17), Arizmendi (17), Escudero (12) "cinc inicial" Boccia (6) i Hoffman (17).
22/42 en tirs de 2 punts, 10/26 triples i 15/22 en tirs lliures. 34 rebots.
DRAC INCA: Grimau (4), Navalón (6), Green (15), Villar (11), Stuckey (22) "cinc inicial" Puyada (7), Montañana (0), Bordas (2), Carrasco (2) i Alzamora (14).
27/48 en tirs de 2 punts, 7/24 triples i 8/8 en tirs lliures. 31 rebots.
ÀRBITRES: Camiña i Rodríguez. Tècnica a Navalón (min. 39). Obviaren una agressió de Boccia sobre Bordas, que no pogué continuar.

La falta d'equilibri tornà a condemnar el Drac Inca. Està mostrant el grup d'Oliete una estranya obsessió per deixar-ho quasi tot per al final. Obre els partits ensopit, acumula un dèficit industrial i després recorre a l'èpica. És com si llançàs una moneda a l'aire, però ahir sortí creu. Los Barrios, que aconseguí la seva victòria a ritme de triple, va estar a punt de quedar-se també amb el basquet average (14 punts), però s'equivocà en no canviar la velocitat del partit quan l'havia romput en mil i un trossos (66-49, minut 30).

Los Barrios anava sumant de tres en tres i Alzamora acabà convertint-se en l'única referència ofensiva. El treball del mallorquí a la pista mantenia vius els d'Oliete. A estirades, el Drac Inca resolgué una mica la situació, malgrat que el seu bàsquet era encara poc fiable (45-38, al descans). L'inici del tercer quart dictà sentència. Hoffman continuà afusellant el Drac i després faltà temps.