El nord-americà propicia la remuntada dels locals al segon temps

DRAC INCA (35+53): Grimau (10), Navalón (16), Puyada (7), Green (19), Alzamora (9) "cinc inicial", Montañana (1), Willy Villar (7), Stuckey (19), Bordas (0).
24 de 29 tirs lliures, 20 de 42 de 2 punts, 8 de 21 triples. 27 rebots (9 ofensius).
22 faltes personals. Eliminat Alzamora (m.34).
CORNELLÀ (44+36): Martínez (6), Berenguer (17), Cabeza (9), Ramírez (16), Feegins (23) "cinc inicial", Galán (7), Segado (4), Berbois (0).
20 faltes personals comeses. Eliminat Cabeza (m.31).
MARCADOR PER QUARTS: 14-23, 35-40, 58-60, 88-82.
ÀRBITRES: López Garrido (Catalunya) i Terreros San Miguel (la Rioja). Desencertada actuació.
INCIDÈNCIES: Uns 1.000 espectadors al Municipal d'Inca.

El Bàsquet Inca va començar l'any amb molt bona cara, amb una victòria contra el Llobregat Centre Cornellà tan important com treballada i difícil. Les baixes del conjunt català varen ser decisives perquè els mallorquins remuntassin a la segona part de la mà de Kenny Green. El Drac Inca començà molt malament i en els dos primers quarts no entrà en joc. Els homes de Gavaldà dominaven, malgrat tenir jugadors importants lesionats; el seu base principal, Berbois, només va jugar uns minuts perquè encara no està totalment recuperat.

Els homes alts visitants dominaren davall la cistella, sobretot el nord-americà Feegins. Tot feia pensar que al final el resultat seria el mateix que abans d'acabar l'any, una derrota. En el tercer quart, però, aconseguí Kenny Green despertar els seus companys: 7 punts consecutius del nord-americà varen fer possible retallar les diferències a 11 punts i els de José Luis Oliete entraren de ple en el partit. Una cistella triple de Puyada abans del tercer descans permeté, fins i tot, capgirar el resultat (58-57). El Cornellà no volia deixar escapar els punts, però l'encert de Navalón i Villar, que ahir va estar molt apagat, en els darrers minuts varen conduir els locals a un triomf clar.

El contjunt del Raiger, molt irregular, aconseguí el seu objectiu: la victòria. Ara s'allunya de la coa i queda en la lluita per les vuit primeres places. L'adversari d'ahir era un rival molt còmode, ja que no disposava de tots els seus efectius i en els darrers minuts notà la falta de suplents amb garanties. Els dos americans del Bàsquet Inca i Navalón salvaren els mobles.