algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

L'Ajuntament i el Drac Inca firmen la pau

El batle, Pere Rotger, visità ahir el Palau, mentre que avui es reuneixen el regidor d'Esports i el club

L'Ajuntament d'Inca i el Drac Inca signaren ahir la pau, després d'un creuament de declaracions pel mal estat del Palau Municipal d'Esports. El batle de la ciutat del Raiguer, Pere Rotger, tal com havia afirmat ahir a Diari de Balears, es va desplaçar en persona per comprovar l'estat del recinte on juga habitualment el Bàsquet Inca, i que havia estat motiu de les queixes aïrades de l'entrenador, José Luis Abós, per la brutor que acumulava, una circumstància que provocà fins i tot que els jugadors del seu equip no es volguessin dutxar en l'únic entrenament que han realitzat fins ara a l'esmentat recinte.

Rotger, en visita en companyia del director general del Drac Inca, José Artigas, va fer una volta per les instal·lacions per veure «in situ» com està la situació. I la seva conclusió no coincideix amb l'emesa pels components de la plantilla inquera: «Hem vist les instal·lacions, i no són tan brutes ni estan tan malament com s'ha dit. Està més o manco en condicions. Té la brutícia que pot tenir qualsevol lloc que du dos mesos tancat i sense activitat. També s'ha de tenir en compte que hi ha personal de vacances. Que s'ha de fer net, és clar, però no és per a tant com per queixar-se'n d'aquesta manera».

El màxim representant del Consistori inquer suggerí una raó per què el pavelló causàs tan mala impressió a la plantilla i al seu entrenador: «El cert és que s'ha de conèixer l'intríngulis del pavelló. Les rajoles són molt dolentes, i per molt que les facis netes, sempre sembla que no ho són. Són així d'especials, és un error que es va cometre quan es va fer el Palau i ja està. Però sempre ha estat així. Potser l'entrenador o els jugadors, com que vénen de fora i no coneixen el tema, ho han vist més brut del que sembla», alhora que mostra el seu malestar per la via emprada per a les protestes: «L'entrenador s'ha de dedicar a entrenar, i si té queixes de res, que les comuniqui al seu director general, que s'ha disculpat perquè no s'han seguit les vies reglamentàries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.