lluvia moderada
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

José Luis Artigas: «El Drac Inca ha de ser l'equip de tot Mallorca»

El club del Raiguer presentà ahir el nou director general

José Luis Artigas va ser presentat ahir com a nou director general del Bàsquet Inca. El dirigent aragonès serà la pedra angular sobre la qual s'edificarà tota l'estructura que ha de convertir el Bàsquet Inca en un club professionalitzat de cap a peus.

La funció d'Artigas en el seu càrrec serà, pràcticament, la de crear un club: «El projecte que comença el Bàsquet Inca és tremendament il·lusionant, i això m'ha portat aquí. Hem de crear i solidificar els fonaments del club, treballar entre tots per fer un club preparat per a qualsevol eventualitat que se li presenti, tant a nivell de gestió com esportiu. Primer supervisaré i analitzaré com està el club, i després actuaré».

A més de crear una estructura professional de club, Artigas remarcà un altre objectiu que perseguirà des de la seva gestió: «Hem de projectar molt més la imatge del Bàsquet Inca a tot Mallorca. Drac Inca no ha de ser només l'equip d'Inca, sinó de tot Mallorca. S'ha de recordar que aquesta illa va ser a 7 segons d'estar a l'ACB, i si feim feina entre tots hi podrem arribar».

En aquest sentit, la fita de pujar a la Lliga ACB es planteja com un objectiu factible, però Artigas adverteix que «no hem de voler córrer massa per arribar a l'ACB. Allò important és consolidar el projecte i l'estructura del club perquè, si arriba la possibilitat, estiguem preparats. Tots coneixem projectes que per voler córrer massa han quedat pel camí. Allò important és arribar, no voler-ho fer de qualsevol manera».

Amb il·lusió i ganes de fer feina es presentà l'home que ha d'edificar el nou Bàsquet Inca. El primer objectiu, analitzar-ne les mancances. El segon, començar la (molta) feina que li queda per endavant. Artigas comença la construcció del Drac Inca del futur.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.