nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

El Drac Inca cerca contra el Tenerife la revenja de l'anada

Els mallorquins perderen a La Laguna per 37 punts

El Drac Inca disputa avui, a les 19 hores, el seu segon partit consecutiu en el Palau d'Esports, en què rep el Tenerife Atún de Canarias. Els homes de Paco Olmos derrotaren en la darrera jornada l'Ourense i una altra victòria ajudaria al club illenc de seguir lluitant per una de les quatre primeres places en la lliga regular.

El conjunt canari està empatat a punts amb el Drac Inca, amb 13 victòries i 10 derrotes. Els inquers varen perdre en el pavelló insular Santiago Martín, de la Laguna, per 37 punts de diferència, en una jornada completament desafortunada dels dos estrangers del club illenc, Chambers i Rubchenko, i esperen aquest afrontament per aconseguir la revenja.

L'Atún de Canarias va caure en la darrera jornada a casa contra el Granada, que està escalant llocs en la classificació, i una quarta derrota consecutiva col·locaria els canaris en una posició incòmoda. En perdre els darrers tres partits demostrà que el Tenerife està en hores baixes i el Drac Inca intentarà treure'n profit.

Juan Pedro Cazorla, exjugador del Granada, dirigí el cinc canari, acompanyat de l'escorta Mutch Mufasia, procedent de la Universitat d'Indiana, l'aler Miguel Àngel Cabral, que jugà en l'ACB amb Gran Canària, Breogán, Cáceres i Cantàbria, junt amb els pivots Santiago Toledo, de 2'10 metres d'alçada, amb experiència en l'ACB (Gran Canària) i la lliga italiana, a un dels jugadors nacionals més valorats de la Lliga LEB, i el segon nord-americà, Harold E. Doyal, que abans jugà a França (Le Havre). També entraren en joc Kavanagh, Mayo, Arizmendi, Carlos García i Crespo. El Drac Inca mostrà contra l'Ourense la seva cara bona, amb una gran actuació de Gonzalo Fernández i dels dos estrangers, Chambers i Rubchenko, que fora de l'Illa baixen el rendiment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.