nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

El Bàsquet Inca de Paco Olmos comença a entrenar

Renovades il·lusions es posen en marxa, ja que presenta quatre nous jugadors

El Bàsquet Inca presentà ahir quatre nous jugadors per a la plantilla que, des de fa dos dies, estan sota les ordres de Paco Olmos. Aquestes noves incorporacions són tres bases i un aler. Els bases són Felipe García, Jesus Garcia i Rafa Monclova. L'aler és Nacho Yáñez. A la presentació assistiren, a més dels quatre jugadors, Sunil Bradwaj, un dels vicepresidents del club, i l'entrenador Paco Olmos, encarregat de definir els nous fitxatges.

Felipe García és un base de 19 anys, d'1 metre i 83 centímetres, i format a la pedrera d'Unicaja. Olmos coneix el jugador de quan ell entrenava a les categories inferiors de Pamesa, i, pràcticament, ha vist créixer García. Segons el jugador andalús, «aquest projecte és una oportunitat per a mi per escalar un poc més dins el món del bàsquet. A més, ja coneixia l'entrenador i els seus mètodes de treball, i això també contà molt per venir aquí»

Rafa Monclova és un home molt important per als esquemes de Paco Olmos. Serà el capità de l'equip. Té 26 anys i es formà a les categories inferiors del Caja San Fernando, en què debutà a l'ACB. Va recalar a la LEB a la recerca de minuts, i, primer al Cajasur, i després a Los Barrios, s'ha convertit en un dels bases més importants de la categoria.

Monclova es decidí per Inca per la il·lusió «que hi ha a Mallorca i a Inca pel bàsquet i fer un equip fort i assolir alguna cosa important». L'exjugador de Los Barrios demanà que, malgrat que és difícil, s'oblidàs el passat: «S'ha fet un gran esforç per canviar la plantilla, som gairabé tots gent nova, i no s'ha de mirar el passat, perquè passat està, i ens hem de centrar en el present i el futur, i en això hem de treballar».

L'altre jugador nacional clau de l'equip és Nacho Yáñez, aler de 2'01, procedent del Ciudad de Huelva, però que ha estat 3 anys al Fuenlabrada, amb el qual ascendí a l'ACB. Yáñez també declarà que Olmos fou «un dels principals motius perquè vengués a Inca, a més que m'il·lusionà el projecte i la plantilla que s'estava fent».

El darrer jugador presentat ahir era un al·lot de la casa, Jesús Garcia, que ha estat les darreres dues temporades a l'equip inquer de la Segona Divisió. El jugador agraí «la oportunitat que m'han donat de participar en aquest projecte tan important pel club. Els jugadors donarem tot el que poguem per l'equip».

Els quatre jugadors presentats començaren ahir els entrenaments amb la resta dels seus companys. Al dematí corregueren a la platja d'Alcúdia. Al capvespre, més sessions físiques però al Prínceps d'Espanya. Aquest ritme es mantindrà fins la setmana que ve, en què les sessions es traslladaran al pavelló d'Inca, i la pilota cobrarà el principal protagonisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.