algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Francisco Olmos ja mana al Bàsquet Inca

Anuncià que vol dos americans per reforçar el joc interior

El Bàsquet Inca presentà ahir oficialment el jove Francisco Olmos Hernández "té vint-i-vuit anys" com a màxim responsable tècnic de l'equip. Després de dos anys de fracassos, la directiva ha fet una aposta decidida per un tècnic jove. Té poca experiència al món del bàsquet "cap a la Lliga LEB", però és un guanyador clar. En tot cas, no es pot oblidar que la primera aposta del conjunt d'Inca fou José Luis Oliete. El no del ja extècnic del Menorca Bàsquet va oferir a Olmos l'oportunitat de debutar a la LEB, en què intentarà obrir-se camí al difícil món de les cistelles.

Joan Rubert, president del club, es va mostrar durant el protocol·lari acte de presentació molt il·lusionat amb el nou projecte. Rubert recalcà els èxits esportius de Paco Olmos a les dues darreres temporades. «Estam molt il·lusionats. És un repte important. Volem rompre amb els antecedents negatius de les dues darreres temporades. Paco Olmos és un guanyador», explicà Rubert.

El nou tècnic del Bàsquet Inca, en primer lloc, assegurà sentir-se sorprès per la gran expectació que ha despertat el seu fitxatge. «Vaig arribar dimarts i la veritat és que em va sorprendre molt gratament la gran preocupació que té la directiva cap a l'equip... Podem tornar a il·lusionar. Hem d'oblidar el que ha passat aquests dos anys i intentar arribar a objectius que fins ara no s'han assolit», començà dient Olmos.

El Bàsquet Inca, com se sap, no té plantilla ara mateix. Olmos explicà ahir que res no s'ha decidit encara, malgrat que deixà clar que comptarà amb un conjunt de jugadors de qualitat. «La veritat és que de la plantilla encara no n'hem parlat amb profunditat... Diumenge o dilluns ja seré aquí per començar a treballar fins la pretemporada. Serà el moment de començar a perfilar la plantilla i elegir els jugadors que ens puguin dur a guanyar partits», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.