cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

La directiva del Bàsquet Inca decideix mantenir-se al capdavant del club

Els seus membres donaren ahir vespre el sí al quart projecte LEB

No cal passar pena. El Bàsquet Inca continuarà a la lliga LEB i ho farà amb una Junta Directiva completa i coneguda ja pels seguidors i aficionats del club inquer. Després que ahir vespre s'esgotàs el termini per presentar candidatures a la presidència i directiva del club, sense que ningú no presentàs cap projecte, l'anterior directiva del Bàsquet Inca, amb Joan Rubert al capdavant, decidí mantenir-se al seu càrrec i tornar a provar sort amb l'equip.

La decisió es va prendre ahir vespre en reunió de la junta Gestora i després de sopesar els pros i els contres que es presenten a aquestes altures, i sabent més o menys amb els diners amb els quals compten per formar un equip competitiu per a l'any que ve. Això no obstant alguns dels membres de la directiva anterior decidiren abandonar el seu càrrec i altres ocuparen el seu lloc. Aquesta és la primera gran passa per tirar endavant el nou projecte per a la pròxima temporada a la Lliga LEB, i en el qual Joan Rubert i la directiva del Bàsquet Inca pretenen formar un conjunt mínimament competitiu per abandonar definitivament la imatge de perderor que han forjat durant aquests tres anys a la categoria.

Així les coses, durant tot aquest temps el club ha continuant fent feina per trobar patrocinadors a bastament per arribar als 80 milions de pessetes que garantirien segons el president inquer, un equip per lluitar amb garanties dins la categoria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.