nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Bàsquet Inca obre el procés electoral

El termini de presentació de candidatures ha començat i és fins dia 30 de maig

Dit i fet. El Bàsquet Inca es tornà a reunir dimarts a vespre de manera excepcional per començar a posar en marxa la maquinària electoral que segueix a la dimissió en ple de la directiva.

La ja junta gestora elaborà el calendari electoral i es posà en marxa tot el procés per dur a terme unes elecions. Així, es decidí que l'Assemblea General Extraordinària que es reunirà per triar la nova junta directiva, serà el pròxim dia 3 de juny, en primera convocatòria a les 20.00 hores i a les 21.00 hores en segona convocatòria, al Casal de Cultura d'Inca.

Aquest serà el final del procés, però abans es creà la Comissió Electoral, formada per tres persones que només requereixen una condició, i és que aquests no poden ser candidats. La Comissió Electoral la formen Joan Reinoso, Colau Llabrés i Toni Maura.

Aquesta Comissió Electoral inicià ahir les seves feines, la primera de totes confeccionar i posar a exposició pública un complet cens de socis amb dret a vot. Aquesta llista serà publicada en breu, en principi al mateix pavelló municipal a les oficines del club inquer. A més a més serà l'encarregada de rebre i estudiar les candidatures que es presentin.

Aquestes candidatures també han de presentar un mínim de requisits per ser vàlides. Primer de tot han d'estar conformades per un mínim de cinc persones, que representarien els càrrecs de president, vicepresident, tresorer, secretari i vocal. A més a més, ha de venir avalada per un mínim de firmes del 5% del socis, i finalment, tal com exigeixen els estatuts del club, han de ser en format de llistes tancades, per la qual cosa no es poden presentar de forma individual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.