cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El Bàsquet Inca es consumeix

El club renunciarà a la LEB si no s'assoleix un augment de pressupost

El Bàsquet Inca es va consumint per moments. Ahir es va tancar un nou capítol en la fosca trajectòria que aquesta temporada està duent el representant mallorquí de la Lliga LEB.

La directiva del club, amb el seu president Joan Rubert al capdavant, va anunciar en conferència de premsa la futura «mort» de l'entitat.
La vida del Bàsquet Inca està supeditada a duplicar la próxima temporada el pressupost de la seva primera plantilla professional.
Rubert, que llegí un manifest amb vuit punts explicant l'actual situació del club i la seva directiva, va garantir que s'aguantarà fins al final de l'actual exercici, però avisar que «Per Evitar la desaparació de l'equip la próxima temporada és imprescindible aconseguir un suport més important per part de les institucions i dels patrocinadors que la que enguany ens han dispensat. Si en un termini de dos mesos no notam la possibilitat d'assolir-lo, la renuncia es farà efectiva».

Rubert va eximir de tota culpa el técnic Jaume Ventura i els seus jugadors, a la vegada que va reconèixer que no es poden permetre "a pesar que siguin necessaris" fitxar cap jugador malgrat que l'economia està sanejada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.