muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Compàs d'espera en el Bàsquet Inca

Rubert manté la confiança en Ventura i confirma el fitxatge de dos jugadors

El president del Bàsquet Inca, Joan Rubert, va assegurar ahir a Diari de Balears que la junta directiva del club manté, almanco de moment, la seva total i absoluta confiança en Jaume Ventura. Les vuit derrotes consecutives del conjunt inquer no han provocat encara la destitució del tècnic.

Rubert defensa una i altra vegada Ventura i argumenta que des de la primera jornada "quan es va aconseguir el primer i únic triomf de la temporada" no ha pogut comptar amb la totalitat de la plantilla. A més a més Rubert assegura que el club està fent importants esforços per poder aconseguir garantir el gairebé cinc per cent dels 78 milions de pessetes del pressupost que té el club i que falta per cobrir.

Rubert diu que una vegada que estigui garantit el cent per cent, s'afrontarà la contractació de dos nous jugadors. Serà aleshores quan, si les derrotes continuen, Jaume Ventura serà acomiadat com a tècnic del Bàsquet Inca. De moment, i malgrat les ja importants diferències existents que hi ha a la junta directiva, l'entrenador continuarà al capdavant de l'equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.