algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La Directiva del Bàsquet Inca va debatre ahir la destitució de Jaume Ventura

Jaume Ventura té les hores comptades. Les vuit derrotes consecutives fan trontollar, fins i tot, els arguments dels pocs partidaris que encara tenia dins la directiva del Bàsquet Inca.

La Junta Directiva del club inquer es tornà a reunir ahir vespre com cada dilluns, i una vegada més "no és la primera", la destitució del tècnic de Mataró es va possar sobre la taula. Finalment, ahir vespre no es va fer pública cap decisió respecte al futur de l'actual entrenador, però aquest pot arribar en les pròximes hores.

El tècnic de Mataró ha esgotat tots els seus arguments, tot i els molts inconvenients que han anat sorgint durant la present temporada. Divendres passat retornà Julio Canet, tot i que perderen Valbas, pendent de la sanció per dopatge, però l'actitut sobre la pista continuà essent la d'un equip perdedor.

Les discrepàncies entre el tècnic i alguns dels seus jugadors estan accentuades, en un clar símptoma que l'equip està ferit de mort, si no es posa una solució de manera immediata que canviï el rumb de l'equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.