L'equip de Clifford Luyk debutà amb derrota en l'Eurolliga davant el Paok

MADRID 75

PAOK: Coldebella (6), Baloganis (13), King (22), Morales (12), Yanulis (8) —cinc inicial—, Maslarinos (-), Berry (14) i Nikolaidis (12).
MADRID: Lasa (3), Santos (-), Herreros (29), Beard (13), Struelens (22) —cinc inicial—, Angulo (6), Martin (-), Luyk (-), Iturbe (2).
ÀRBITRES: Dorizon (FRA) i Jovcic (YUG). Sense eliminats.

El Reial Madrid debutà en l'Eurolliga de la mateixa forma amb què l'acabà la passada temporada, amb una derrota davant el Paok de Salònica per 87-75, en un partit correspondent al Grup D, disputat ahir en el camp grec.

A la primera part el partit va estar bastant igualat, però en els darrers compassos, una estirada del Paok va fer que els locals arribassin al descans amb un avantatge de set punts (41-34). El millor en les files blanques en aquells moments fou el pivot belga Erik Struelens.

Després de la represa, i en mig d'un ambient advers, el Madrid fou incapaç d'aconseguir la remuntada i acabà sumant una nova derrota en un camp que es converteix en una maledicció.