cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

ACB: Victòria dels favorits

El mallorquí Martín Ferrer patí una recaiguda de la lesió al genoll dret

La segona jornada de Lliga de l'ACB va servir perquè els principals favorits aconseguissin la victòria en els respectius enfrontaments.

A més dels triomfs del FC Barcelona davant el vigent campió el TDK Manresa i del Reial Madrid sobre el Fuenlabrada en el primer derbi madrileny, cal destacar el triomf del Joventut a la pista del León Caja España (73-96). En aquest partit, el jove pivot mallorquí Martín Ferrer va patir una recaiguda a la seva lesió del genoll de la cama dreta, precisament d'on va ser operat ara fa uns mesos.

Aquesta victòria dels catalans, els permet situar-se per darrere del FC Barcelona en el segon lloc de la classificació.

Per la seva part, el Tau Vitoria va aconseguir una còmoda victòria a la pista del CB Granada. Els jugadors d'Scariolo varen millorar molt el joc ofert en la primera jornada de lliga on varen ser derrotats pel recent ascendit Fuenlabrada. El Granada afrontà aquest partit amb la baixa del seu pivot nord-americà Dan Godrfead, qui poques hores abans havia abandonat el club sense cap explicació.

Qui està en un gran moment de forma és l'Adecco Estudiantes. A la jornada d'aquest cap de setmana s'anotà el seu segon triomf, 90-72 davant un Unicaja que encara no coneix la victòria en aquesta temporada. Cal destacar d'aquest enfrontament el retorn del pivot Alfonso Reyes al Palau d'Esports de Madrid, on ja jugà fa algunes temporades.

L'altre equip que manté un gran nivell és el Caja San Fernando que superà el Caja Cantabria per un sol punt (76-75) després d'un final d'infart.

Qui pareix haver començat a resoldre els seus problemes és el Forum de Valladolid. Després de la crisi institucional que patí just abans d'iniciar-se la competició i de la derrota soferta fa una setmana davant del Reial Madrid, ahir aconseguí la seva primera victòria (80-86) a la pista del Girona Gavis.

En el derbi madrileny, el Reial Madrid arreglà, no sense problemes, el seu enfrontament davant del Fuenlabrada. El partit va estar marcat per la màxima igualtat i només en els darrers minuts el Madrid pogué marcar petites diferències.

Finalment, el partit de la jornada va enfrontar en el derbi català, el FC Barcelona contra l'actual campió el TDK Manresa, partit on el club local rendí homenatge al jugador Andrés Jiménez. El Barça superà un TDK que no pareix tenir el nivell de joc de la passada temporada.

En definitiva, jornada marcada per les victòries dels favorits i que a nivell classificatori deixa a un grup capdavanter amb cinc equips.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.