nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.64°

El Menorca arrasà en el Palau

El base Tomàs Jofresa marcà la diferència a favor dels visitants

INCA 66
MENORCA 84

CIUTAT D'INCA (35+31): Alzamora (16), Blankenship (15), Figueres, Jennings (5), Castellanos (16) —cinc inicial—, Valbas, Oliver, Israel Pampín (5), Holgado (9) i Canet.
25 faltes personals. Sense eliminats.
MENORCA BÀSQUET (41+43): Tomàs Jofresa (21), Bermudo (5), Faye (7), Cilla (11), Valdivieso (4) —cinc inicial—, Reynés (8), Grimau (13), Turner (15), Palmer i Gomila.
Eliminats: Valdivieso i Grimau.
ÀRBITRES:
Hermida i Mohamed.

Decepció en el Palau d'Esports d'Inca. Els homes de Ventura varen realitzar el pitjor partit de la pretemporada i varen ser arrasats pel Menorca Bàsquet. Els jugadors de José Luis Oliete demostraren ahir que tenen banqueta per lluitar pels primers llocs de la Lliga LEB. Un equip gairebé nou que deixà un bon gust i que té el millor base d'aquesta categoria, l'exinternacional Tomàs Jofresa.

L'exjugador del Joventut marcà ahir la diferència. En els moments decisius va prendre la responsabilitat i desbaratà qualsevol opció del cinc local de capgirar el resultat. Els locals varen dominar en els primers minuts, però després només brillaren els visitants, que en el segon quart (14-19) varen començaren a prendre la iniciativa. I un minut després ja hi havia 13 punts de diferència (42-55).

El Ciutat d'Inca sembla tenir més equip que la temporada passada, però Blankenship i Canet estan molt per davall del rendiment esperat. Igualment Jennings no va tenir el seu dia. Només Alzamora i Castellanos actuaren com s'esperava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.