cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El concurs d'IB3 'Jo en sé + que tu' celebra el seu programa número 1.000

El famós concurs d'IB3 Televisió, 'Jo en sé + que tu',ha celebrat aquesta setmana el programa número 1.000. Una fita històrica per a un programa d'entreteniment de les Balears que es consolida com un dels espais més vist de la cadena.

'Jo en sé + que tu' és un concurs diari de preguntes i respostes, on els participants hauran de demostrar tots els seus coneixements i ser bons estrategs per poder guanyar un important premi en metàl·lic. En la ja dilatada història del programa, la caixa fort amb un quantiós premi ja s'ha obert fins a tres vegades.

L'èxit de 'Jo en sé + que tu' ha estat exportat a altres cadenes de televisió autonòmiques de l'Estat espanyol. Esperem que aquest miler de programes només siguin el punt d'inici de molts més encerts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Forasters supremacistes mossóns estufats, fa 11 mesos
Els concursos en Català haurien d'estar vetats, per a la gent que està encaparrotada en parlar en foraster, i en fer parlar als presentadors en aquesta llengua.
La resposta dels responsables del concurs, quan un vol participar en castellà hauria de ser: No saps català? Doncs l'aprens i quan en sàpigues suficientment, ja vindràs a concursar ben igual que els altres.
Si sapiguessin el mal efecte que causen i les antipaties que desperten, segurament no ho farien.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente