algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

[VÍDEO] La paròdia a ritme d'Antònia Font on Joel Díaz canta les quaranta al «feixista» Fulgencio

Joel Díaz, conductor del talk show de TV3 'Zona Franca' va obrir el programa de dimarts amb un monòleg dedicat a la polèmica provocada pel Vox i el «feixista» Fulgencio, que varen criticar que l'Ajuntament de Palma hagi contractat Antònia Font, un grup que «només canta en català» i que és «pràcticament desconegut».

El presentador de Zona Franca va descarregar tot el seu sarcasme contra Vox i, acompanyat del conjunt musical del programa, va cantar una cançó titulada 'Españita' «la versió feixista de la cançó 'Alegria' d'Antònia Font».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per a l´Emigrante de baix, fa dervers d'un any
Als mitjans de comunicació espaÑols hi ha dictadura feixista i censura, per això no es poden expressar en llibertat, cosa que a aquí és diferent.
Emigrante, per tal cosa has de reconeixer que vens d´una terra molt diferent a la nostra. Aquí ets un estranger inadaptat i ressentit !
Valoració:6menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Si m'ha de colonitzar qualcú, que sigui català, per favor 🙏
Valoració:9menosmas
Per Mentiders, fa dervers d'un any
Segons el "Mallorquin", els mallorquins de socarrel estam colonitzant la nostra pròpia terra.
Fa dies, vaig llegir un comentari que deia, que els forasters peninsulars eren els mallorquins de socarrel, perque ells habitaven les illes abans que noltros, però que fugiren a la península quan Jaume I i les seves tropes conqueriren l'illa. I que fa anys que començaren a tornar a "la seva terra".
Qualsevol mentida els resulta bona, per desllegitimar- nos i anular- nos com a poble, com a persones i per destrossar el nostre patrimoni.
Valoració:11menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
No es noticia. Es colonialismo pancatalanista.
Valoració:-22menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
Boníssima la versió! Aquesta gent tanmateix no canviaran, perquè l'autoodi és massa fort, però almenys voran que tenen contestació. M'hauria agradat vore-ho a IB3, però bé, almenys tenim la TV3 que s'atreveix amb aquestes coses.
Valoració:18menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Potser no és notícia per a un emigrante, però per als que son d'aquí, sí, és notícia.
Valoració:35menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
Esto es noticia para DBalears.
Valoració:-27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente