algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els concursants sollerics del 'Jo en sé + que tu' guanyen 89.500 euros

'Cool The Suck' ha obert aquest divendres, després de 24 setmanes de concurs, la caixa forta de 'Jo en sé + que tu', la qual cosa ha suposat que IB3 hagi lliurat el major premi de la seva història.

Després de 24 setmanes en el concurs, l'equip 'Cool The Suck' --integrat pels germans Curro i Pere Rullan i el seu amic Biel Sampol-- ha obert la caixa forta de 'Jo en sé + que tu' amb 66.400 euros. Sumant els doblers acumulats en aquest mig any en el concurs, l'equip s'ha emportat cap a Sóller un total de 89.500 euros.

L'import global supera d'aquesta manera els 84.000 euros de botí dels 'Quin Brou', equip format pels germans Mena i el seu cunyat Toni, que al març de 2021 i en la seva segona etapa en el programa, es va emportar un total de 84.000 euros després de 17 setmanes de competició.

Els 'Cool The Suck' han estat el sisè equip capaç d'obrir la caixa forta de 'Jo en sé + que tu' en els tres anys de vida del programa. Ho han fet en el programa 730. Ara entraran nous equips que lluitaran per a agafar el relleu de l'equip solleric, que ha partit amb les butxaques molt plenes i amb l'afecte de l'audiència de les Balears.

Durant el mes d'agost s'emetrà una versió estiuenca del concurs amb la presència de tres equips mítics que lluitaran per importants premis en metàl·lic i entretindran als seguidors del programa que presenta David Ordinas cada nit a IB3 televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.