algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

IB3 emetrà 'Antologia de l’atzar' i 'Midnight Traveler' en la nit especial MajorDocs

Aquests dies se celebra una nova edició del festival de cinema documental MajorDocs, del qual IB3 és mitjà oficial. Un festival en què el mitjà de comunicació públic de les Illes Balears hi parti cipa amb l’emissió a televisió de dues produccions Antologia de l’atzar i Midnight Traveler.

IB3 Televisió ha preparat una nit especial per al dia 9 d’octubre, a les 21.40 hores, amb l’emissió de la producció que va obrir el festival 'Antologia de l’atzar'. Un projecte transmèdia produït per ‘El Obrador’ que explora el talent dels cineastes del documental sorgit a les Balears en la darrera dècada. Javier García Lerín (Mallorca), Joan Porcel (Mallorca), Carlota Bujosa (Mallorca), Xavi Herrero (Eivissa) i Macià Florit (Menorca) són alguns dels autors joves i veterans de cinema de no-ficció de les Illes Balears.
Aquest primer projecte transmèdia sobre cinema documental produït a les Balears està format per un llargmetratge documental i un llibre de converses amb els cineastes.

Dins aquesta nit especial MajorDocs, també s’emetrà 'Midnight Traveler' (2019), que va resultar ser la producció guanyadora amb el Premi del Públic IB3 al MajorDocs celebrat el passat mes de setembre. Un projecte enregistrat amb el mòbil que fa un retrat profundament commovedor sobre una família migrant. Altres premis de què disposa el documental són, al Festival de Sundance, el Premi Especial del Jurat en la categoria documental (World Cinema) i, als Premis Gotham, fou nominat a Millor Documental, ambdós de l’any 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.