cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Pau Fons, nou director d'Informatius de TVE i Mateu Ramonell, nou director d'RTVE a les Balears

El periodista Pau Fons, fins a la data director d'RTVE a les Balears, ha estat nomenat nou director d'Informatius de Televisió Espanyola pel director de Continguts Informatius d'RTVE, Esteve Crespo.

Pau Fons Álvaro (València, 1982) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i llicenciat en Periodisme per la Universitat Cardenal Herrera CEU. Vinculat a RTVE des de febrer de 2008, ha estat director de el Centre Territorial d'RTVE a les Balears des de 2015.

Entre els anys 2012 i 2014 va ser editor de l'Informatiu Balear i durant els anys 2011 i 2012 va ser redactor dels programes 'Comando Actualidad' i '+ Gente'. Prèviament, entre 2008 i 2011 va ser redactor dels Serveis Informatius d'RNE a Mallorca, i entre 2005 i 2008, redactor d'Informatius d'RTVV Canal 9.

Mateu Ramonell, nou director d'RTVE a les Balears

Per la seva banda, el periodista Mateu Ramonell ha estat nomenat nou director del centre d'RTVE a les Balears en substitució de Pau Fons.

Vinculat a RTVE des de 1986, és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva trajectòria professional el 1983 al Diari de Balears i des de 1986 fa feina a RTVE, tant a RNE com a TVE. Ha ocupat els càrrecs d'editor i cap d'Informatius.

També ha exercit la docència com a professor col·laborador en els estudis universitaris de Periodisme i Comunicació Audiovisual que s'imparteixen al CESAG. És premi Talent 2010 de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.