cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Comença el rodatge de ‘Pirates a les Balears’, una nova sèrie documental que descobreix la petjada dels corsaris al llarg dels segles a les Balears

Canal HISTORIA comença el rodatge de 'Pirates a les Balears', la nova producció original de la cadena que mostrarà les peculiaritats de la pirateria de la Mediterrània a través del seu impacte a les Illes Balears. Composta per quatre episodis, la sèrie es remunta a l'època en què les costes i boscos de les Illes Balears varen ser escenari de cruentes batalles. Un punt estratègic perfecte per a assaltar, refugiar-se i preparar-se per a atacar altres ports de la Mediterrània.

'Pirates a les Balears' es roda aquests dies en diferents escenaris de les Illes com el Castell de Bellver, el Palau de l'Almudaina, el Poble Espanyol, Castillo Cap de Pera, Cap Blanc, Platja de Alcudia, Pollença, la Galera Rafael Verdera –veler datat en 1841 considerat el vaixell en actiu més antic de l'Estat espanyol- i les Coves del Drac entre molts altres llocs.

Les Illes Balears són l'epicentre d'aquesta sèrie en la qual participen IB3 (coproductors) i Mapa Films (productora delegada i coproductora). Una producció que es podrà veure en Canal HISTORIA, disponible en Movistar+, Vodafone TV, OrangeTV, Virgin Telco, Euskaltel, R, Telecable, Cable Local i IB3 Televisió.

De la mà d'historiadors, escriptors o militars, la sèrie descobreix com els corsaris varen exercir un paper imprescindible en les disputes de poder a la Mediterrània; revisa les batalles i incursions més transcendentals que varen marcar l'esdevenir de les Illes; i analitza l'impacte que varen tenir aquells atacs en el caràcter de l'habitant de les Balears, escrivint així una història única de resistència, gallardia, martiri i glòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.