muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

TV3 celebra aquest diumenge La Marató dedicada enguany a la Covid-19

TV3 celebra aquest diumenge La Marató dedicada enguany a la Covid-19. | Foto: CCMA

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio se celebrarà aquest diumenge en una edició dedicada al coronavirus amb més de 15 hores ininterrompudes de televisió i en la qual incentiva la donació a través dels canals telemàtics per la situació de la pandèmia.

Definida com l'edició «més necessària», La Marató no tindrà enguany les tradicionals quatre seus telefòniques que comptaven amb centenars de voluntaris: es reconvertiran en un sistema digital de recepció gestionat per personal especialitzat.

Per això, de manera excepcional enguany el telèfon de La Marató no serà el canal principal per a les donacions, sinó que s'incentivarà la resta de canals de donació, com ara Internet, transferència, Bizum i caixers automàtics.

En la roda de premsa de presentació, el director de TVC, Vicent Sanchis, va explicar que aquesta edició no podia ser una Marató «normal», i ha recordat que es va canviar la temàtica, que al principi estava dedicada a la salut mental.

Sanchis va subratllar que La Marató vol aportar el seu «gra d'arena» a la lluita contra la pandèmia, i va dir que la convocatòria d'ajudes a la recerca s'obrirà aquest mateix dilluns perquè és una malaltia que no admet esperes.

Les activitats populars també s'han hagut de reconvertir, sent unes 1.400 i la majoria seran virtuals, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va explicar que durant tot el dia s'usarà l'etiqueta #tocaatothom.

Com és tradicional en els últims anys, La Marató començarà a la ràdio a l'espai 'El suplement', i a les 9.30 TV3 iniciarà La Marató, en la qual comptarà com a presentadors amb Laura Rosel, Raquel Sans, Jordi Basté i Mònica Terribas.

Cada presentador estarà al dematí en un lloc concret, com els hospitals Clínic i Sant Pau de Barcelona, i posteriorment el programa se centrarà en plató, al qual s'ha volgut dotar de calidesa i recolliment, amb la intervenció sobretot de testimonis, que configuren l'eix del programa.

La música estarà present durant tot el programa amb Obeses com la banda del programa i pel qual discorreran artistes que han participat en el disc de La Marató -del qual s'han venut 200.000 còpies-, i també hi haurà humor, amb gag inclosos de presentadors de la cadena.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.