algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La direcció de TVE diu ara que l'Informatiu Balear disposarà de més temps

La durada de les dues desconnexions informatives d'àmbit territorial, en el cas de les Balears, l''Informatiu Balear', a La 1 de TVE s'ampliarà almenys en un 50%, la pròxima temporada, a partir de setembre.

Així ho ha anunciat aquest divendres la Direcció de la Corporació Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), que ha afegit que la informació de proximitat a La 1 conservarà les seves dues franges diàries, al mateix temps que avançarà l'horari d'emissió a les 13.55 hores i les 15.55 hores, respectivament.

En aquest sentit, ha explicat que el mes de març passat aquests informatius van haver de reduir a 12 minuts els seus respectius temps d'emissió per la declaració de l'estat d'alarma, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19.

«A partir de setembre aquestes emissions s'ampliaran fins als 18 minuts, amb l'objectiu de prolongar-les fins als 20 minuts quan les circumstàncies sanitàries permetin als Centres Territorials completar el seu pla de desescalada», ha manifestat.

La direcció d'RTVE ha assenyalat que s'han configurat les desconnexions autonòmiques en la nova graella de La 1 «en funció de les necessitats de programació i de les propostes que s'han realitzat des dels propis Centres Territorials que han estat analitzades aquest matí en una reunió amb els seus responsables».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per es bestiá, fa mes de 3 anys

Cuando uno que suponemos mallorquín, se descuelga con el NOI dels pebrots, ya se caga dentro de las calzas, demostrando su adoctrinamiento y "cipayismo". De cipayo, por supuesto.

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ falsearium .- Serà com dius tú que ets del seu mateix pensament. Jo com que no hi estic d'acord, l'he esplicat com ho recordava. Però, m'has entés?? repiquem de campanes, noi.

Valoració:1menosmas
Per es bastiá., fa mes de 3 anys

Es ben hora; poc y roegat de rata. Aixi no anam.

Por cierto, el dicho o refrán es de esta manera y no como lo largas tú:: "Al que no tiene padrinos, no le bautizan". Molt diferent.

Valoració:-2menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Haurem de pensar que els espanyols encara es regeixen per la dita aquella tan seva : el que no llora, no mama, o aquella altra: el que no tiene padrinos, no se bautiza.
I encara funcionen així. Mare meva quina justicia.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente