algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L’STEI expressa el seu suport als treballadors de l'Informatiu Balear

L’STEI Intersindical s’afegeix a les mostres de suport en favor del col·lectiu de treballadors de TVE a les Balears, que veu en perill el seu futur laboral davant la decisió de Televisió Espanyola de retallar el temps dels informatius territorials.

El sindicat recorda que l’emissió de l’Informatiu Balear, fa més de quaranta anys, va ser una de les primeres passes fetes en el camí de la normalització de la llengua catalana en els mitjans de comunicació i en reconeix la seva gran vàlua i aportació al llarg de tant de temps. De fet, enguany la Corporació RTVE Illes Balears ha rebut un dels Premis Ramon Llull que atorga el Govern per aquest informatiu, pel seu paper capdavanter en la defensa i la difusió dels valors culturals de la societat illenca.

L’STEI Intersindical lamenta que, amb decisions com aquesta, a part del cost que pot suposar per al futur professional de tantes persones implicades, la cadena de televisió estatal pública «dediqui tan poca atenció a la realitat de les Illes Balears; a la qual tota la ciutadania de les Illes contribueix amb el pagament dels seus imposts».

El sindicat reclama a les distintes administracions, tant de l’Estat com de la comunitat autònoma, consells insulars i ajuntaments, que «no facin cap passa enrere en la tan necessària normalització de la llengua catalana a les Illes Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.