cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

El programa 'Zoom' d'IB3 ens mostra les històries del confinament

Dissabte a les 21.30 h, IB3 emetrà 'Confinats, el món per la finestra', una peça documental del programa 'Zoom' que mostra com ha canviat la vida durant el confinament.

'Confinats, el món per la finestra' mostrarà com la societat ha obert noves finestres virtuals per tal d'allunyar-nos de l'aïllament: les reunions de feina, el teletreball i les relacions socials passen ara pels dispositius electrònics.

Com ha canviat la docència i com acabarà aquest curs escolar? Coneixerem l'experiència de Mercè Bonnín, professora de l'institut Madina Mayurqa. Però també com ha afectat el tancament de les escoles a les famílies i, en especial, a les que tenen infants amb malalties o necessitats especials.

La preocupació i l'ansietat omplen moltes llars: malalties, problemes econòmics, por, cura de gent gran i d'infants, teletreball... La pandèmia ho ha trastocat tot, fins i tot, la mort i el dol. Coneixerem el cas de Sara J. Browne, psicòloga, que acompanya els familiars que ho necessiten per donar el darrer adéu als seus estimats.

Però la quarantena també ens deixa imatges de pel·lícula. Marina Ibáñez i Borja Moreno feia un any i mig que havien triat data per casar-se i la pandèmia no els n'ha fet desistir. Davant la família i els amics reunits virtualment, es donaren el 'sí, vull' i el balcó de ca seva fou l'escenari improvisat d'una unió en temps de desfeta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.