algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

IB3 estrena una sèrie infantil d’animació sobre Ramon Llull

168659

IB3 Televisió estrenarà el primer de març, Dia de les Illes Balears, la sèrie d'animació ‘Ramon Llull’, un producte dirigit al públic infantil i adolescent que ofereix una imatge «més atractiva» de la figura de Ramon Llull i amb un llenguatge «directe senzill i adaptat al català contemporani». La sèrie, dirigida per Juan Montes de Oca, és una producció de la Unitat d'Animació de la UIB i IB3.

Per tal d'apropar el personatge al públic objectiu, s'ha introduït una part de ficció on un al·lot de 12 anys, Lluís, i el seu ca rater, Lluna, estableixen amistat amb Llull. La inesgotable curiositat i dolçor del nin sobre la figura de Ramon Llull fa que, a manera d'avi amb el seu nét, li vagi explicant en cadascuna de les seves trobades, com si es tractés d'un conte, tota la seva vida i èxits. «La trama que s'estableix entre Llull i Lluís és viva i dinàmica i el llenguatge, que s'ha adaptat al català contemporani, permet que el públic no es perdi entre la retòrica complexa de la bibliografia lul·liana», han explicat des d'IB3.

Ramon Llull, després de conèixer el nin Lluís, li explica la seva vida a través de petites històries. Aquestes parts tenen una estètica en 2D, amb personatges articulats molt diferents del 3D amb què està representat Llull i el seu nou amic Lluís.

La producció està prevista que es converteixi en un llargmetratge que es podria estrenar el 2021

La història està dividida en 7 capítol d'una durada aproximada de 10 minuts. Una vegada emesos a IB3 Televisió, els capítols estaran disponibles al servei 'A la Carta' d'IB3 i als canals de YouTube d'IB3

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per teresa, fa mes de 4 anys

i una adaptació del llibre de les bèsties, no hi han pensat? Els castellanoparlants fa molt de temps que tenen una sèrie del Quixot, nosaltres seria hora que tenguéssim un sèrie sobre qualcuna de les nostres millors obres medievals...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente