cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

IB3 emet aquest dimarts el debat a 6 entre els candidats al Congrés per les Illes

IB3 ha convocat per a aquest dimarts un debat a 6 entre els cap de llista per les Balears, que s’emetrà simultàniament per IB3 Televisió i IB3 Ràdio a les 22.10 h), hi intervendran PSOE, Unides Podem, Ciudadanos, PP, Vox i Més-Esquerra.

Pel que fa al desenvolupament, el debat tendrà una durada aproximada de 120 minuts amb una pausa publicitària i començarà amb un minut inicial de primera paraula perquè els convidats exposin per què els han de votar després del fracàs de la darrera legislatura.

Després es debatran 6 blocs temàtics: finançament autonòmic, economia i fiscalitat; ocupació i habitatge; Igualtat, benestar social i immigració; salut i educació; medi ambient i cultura i model d’estat, Catalunya i pactes. A cada bloc temàtic els participants tendran una primera intervenció de 30 segons per a fixar posicions i després s’obrirà un debat de 12 minuts amb ordre d’intervenció lliure.

El debat acabarà amb un darrer torn de paraula d’un minut que arrencarà el PSOE i després Ciudadanos PP, Més-Esquerra, Vox i el tancarà Unides Podem. L’ordre d’intervenció d’aquest minut final, igual que l’inicial, ha estat sortejat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu, fa mes de 4 anys

Tots els independentistes de Balears i Pitiüses haurien de votar a MÉS-Esquerra el diumenge.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente