algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

TV3 emet 'Mai neva a Ciutat', una sèrie sobre el món dels 'millennials' a Palma

Aquest diumenge, 5 d'agost, a les 23:40, TV3 emetrà els primers dos capítols de 'Mai neva a Ciutat', una sèrie original d'IB3, la televisió pública de les illes Balears, triada pel públic i dirigida per Joan Fullana, que parla de la crisi dels 30 i fa un retrat de la inestabilitat emocional dels joves que es troben perduts en les circumstàncies d'aquest estatus que acaben d'assolir.

'Mai neva a Ciutat' és una sèrie de sis episodis, que s'emmarca en la Palma menys coneguda fora de les Illes . Aquesta ficció reflexiona sobre la necessitat d'acceptar la idiosincràsia mallorquina com a primer pas per ser, com a individu i com a comunitat, el que es vol ser.

'Mai neva a Ciutat' parla dels 'millennials', una generació que ha crescut en paral·lel al desenvolupament tecnològic, que ja no recorda com era la vida sense mòbil ni internet, marcada per trets com l'idealisme, la impaciència, la immaduresa, l'individualisme i també una frustració permanent. És una generació acadèmicament molt ben preparada, que no ho té fàcil per accedir al món laboral i que, sovint, es veu mal pagada. És, en definitiva, la generació que s'ha vist forçada a emigrar. Evidentment tampoc no hi faltaran les relacions amoroses, tant d'amor als altres, com d'amor propi, ni la participació de personatges coneguts, com ara el cantant d'Antònia Font, Pau Debon, el cantautor Tomeu Penya, o els humoristes Toni Nievas i Vivian Caoba.

Sinopsi

La trama comença quan Neus Perelló ha perdut la feina de becària a Londres i s'ha vist obligada a tornar a Palma. Sense feina ni estalvis, i després de set anys a la capital britànica, el retorn a casa la mare no serà fàcil. A més, es retroba amb antics amics, ara acomodats en la vida adulta, la qual cosa no ajuda na Neus a sortir de la crisi existencial en què es veu immersa.

TV3 emetrà, cada diumenge, a les 23:40, dos episodis d'aquesta sèrie fresca, divertida, que reflecteix la inestabilitat emocional d'uns joves desconcertats pel contrast entre el món que volen i el que es troben. Perquè potser mai neva a Ciutat, però no és cap desgràcia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.