muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Presenten 'Katalonski', un programa que mostra el batec del català arreu del món

El director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, la directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, Ester Franquesa i el director de TV3, Vicent Sanchis, han participat en la roda de premsa de presentació del programa 'Katalonski' a la seu de l’Institut Ramon Llull.

El programa s’estrenarà el 22 de març a TV3 i, al llarg de 13 capítols, donarà a conèixer persones que viuen a diferents països que han decidit aprendre català. 

Es tracta d'una producció de TV3, en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l’Institut Ramon Llull i el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

Durant 13 capítols, el músic islandès Halldor Mar, viatjarà per tot el món per donar a conèixer persones que viuen a diferents països i que han decidit aprendre català. Al món, hi ha a l’entorn de 12.000 persones que no són catalanes però parlen català. Moltes no han trepitjat mai cap territori de parla catalana però coneixen a fons la nostra cultura. Aprendre català els ha canviat la vida. I ho han fet per raons molt diverses: des de l’amor i la passió a la curiositat, l’interès científic, les inquietuds personals, les ganes de conèixer, les casualitats i els efectes papallona... A aquestes persones, el programa les ha anomenat “katalonskis”. Halldor Mar s’encarregarà de descobrir-les viatjant als seus països i compartint el seu dia a dia, les seves aficions i moments especials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.