nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

La CUP proposa al Parlament de Catalunya que a les Balears arribi TV3 sense retallar

El grup parlamentari de la CUP ha presentat al Parlament de Catalunya una moció en la qual tracta diverses qüestions relacionades amb l'espai comunicatiu català.

El diputat Albert Botran ha interpel·lat Neus Munté, consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquesta interpel·lació passarà a ser una moció que es votarà properament en el Parlament de Catalunya.

Entre les propostes de la moció hi ha la de que hi hagi una major presència dels diferents territoris de parla catalana en la programació dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. I per això s'insta a restablir la corresponsalia de la Catalunya Nord, augmentar la presència de les informacions relatives al País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, la Franja de Ponent i Andorra.

Botran també insta el Govern de la Generalitat a fer les gestions necessàries per tal que les emissions de TV3 que arriben a les Illes Balears siguin les mateixes que TV3 a Catalunya, i no TV3.cat. També demana que a l’illa de Mallorca es pugui rebre Catalunya Informació.

La CUP també proposa al Govern de la Generalitat que es desenvolupi un projecte de Consell de l’Espai de Comunicació Audiovisual en Català per tal de poder-lo plantejar a la resta de governs dels territoris dels Països Catalans amb l’objectiu d’enfortir la coordinació i les estratègies conjuntes de producció i programació de continguts.

Finalment, des de la CUP també es proposa que s'organitzi «un acte públic de reconeixement cap a totes les persones, col·lectius, entitats i institucions que des de 1983 han lluitat per a fer arribar les emissions de TV3 més enllà dels límits de la Catalunya estricta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ARRUIX MIERDILEÑOS!, fa mes de 7 anys

Fatxum ePPanyolista invasor, barco cap a espanya!!
Visca Mallorca!
Visca la Catalunya insular!

Valoració:1menosmas
Per GONELLUM ARRUIX!, fa mes de 7 anys

Gonellum i invasors barco cap a espanya!

Valoració:6menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Las películas extranjeras emitidas por parte de IB3 ya están traducidas al español directamente por la distribuidora, no necesitan ser traducidas al idioma oficial de España.

Valoració:-6menosmas
Per Antoni, fa mes de 7 anys

Me pareix beníssim. Recordem que a sa nostra IB3 les pel.lícules fins fa ben poc eren traduïdes de l'idioma original al castellà i, per tant, els balears gairebé mai podíem veure cinema en català. És un exemple del poc que "miren" per la conservació i promoció de la nostra llengua pròpia les nostres institucions. Per altra banda, per jo "sumar" sempre serà positiu.

Valoració:8menosmas
Per Vicenç, fa mes de 7 anys

Jo em pensava que amb el canvi de govern podriem veure TV3 al complet amb tots els seus canals i resulta que pasen els mesos i no hi ha manera. Estic conforme amb que això sigui així. Els forasterts tenen 13tv tota per ells i si no els es suficient Intereconomía, i si no la COPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoració:21menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

¿Y para qué la queremos?. Ya nos basta con la nuestra que "enrraona" el catalá de collons.

Valoració:-7menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Ramona, no se si ets la de la canço o un altre Ramona diferente, pero tens raó tots els ciutadans de balears, sensa cap excepció esteim en contra de poder veure un canal mes de TV. Es que pareix mentida on s'ha vist mnai poder estar mes informats, quina barra aixó de que la gent pugui comparar les noticies i estar enterat, es intolerable, aquí mos toca fer lo que s'ha fet sempre, callar i dir si bwana a les ordres de Madrid, pagar i deixar que ens fotin mes de 3.000 milions d'euros que mai tornen, pagar les autopistes i estacions d'Ave a pobles de 1.000 habitants i aeroports on no hi ha anat mai cap avió. I una vegada ens haguin atracat votar sempre als nostres amos, precisament els que ens atraquen. Tu si que et un ejemple de que es lo que fan tonelades de Balears. Tens tota la raó. Ara igual si vas a un bon profesional encara t'agafan a temps i ves a sebre si lo teu te cura.

Valoració:26menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Mallorquí, hi jo se de bona tinta que després vendran darrera les altres cadenet de Televisió Catalana, i una vegada estiguin totes no es quedaràn aquí, resulta que mos llevaràn TV! TV2 Antena 3 la 4 la 5 i sobre tot la que estimam tant tots els gonelles la TV 13. Es la demostració mes evident de que venen a per noltros. Mare de deu dels Angels asistiumos, Gonellum alçauvos que el perillossisim catalanistes, i els infiltrats també ja son aqui. Ai que ho es de fotut tenir mal pes cap i que no siguin crosteres.

Valoració:20menosmas
Per Meamsiésvera!, fa mes de 7 anys

Gonelles, tranquils, ningú vos farà mirar tv3. Vos emprenya que jo la vulgui mirar? Voltros mirau 13tv i no dic res. Tranquils...tranquils...

Valoració:26menosmas
Per Ramon, fa mes de 7 anys

Balears sencer està en contra dels gonelles venuts i els forasters contraris a lo nostro.
ARRUIX !

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente