algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

Neix 'Sèries en català', el web de sèries subtitulades de registre gratuït

Just quan estam a l’espera de la posada en marxa de Netflix en català, arriba el web www.seriesencatala.tv

Es tracta d’una proposta cultural que ofereix sèries de TV subtitulades en català. Aquest espai està concebut com un lloc web sense publicitat, de registre gratuït, amb una navegació senzilla i intuïtiva perquè qualsevol persona pugui accedir fàcilment al visionat de les seves sèries preferides.

La seva motivació, segons assegura el mateix web, «és sobretot cultural i lingüística», ja que «creiem que era molt necessari que hi hagués un lloc web a disposició del públic catalanoparlant que tingués les millors sèries mundials de televisió subtitulades en català».

Com funciona?

El portal www.seriesencatala.tv és l’espai web que un grup de catalans aficionats a les sèries de televisió han creat perquè tothom pugui gaudir de les millors sèries mundials subtitulades en català.
«Fa molts anys que traduïm els episodis de les nostres sèries preferides, i finalment, hem decidit compartir el nostre arxiu de subtítols amb tots aquells seguidors de sèries que prefereixen la versió original a la doblada i que els hi agrada llegir els subtítols en la seva llengua», expliquen els seus impulsors.

El web ofereix dues modalitats d’usuaris: gratuït i premium. Els primers poden gaudir d’un episodi per a visualitzar cada 48 hores –amb un temps d’espera de 120 segons-, mentre que els premium 12 cada 24 hores –amb 0 segons d’espera-. Ambdues modalitats disposen de servei d’informació per mail i RSS, si bé la premium disposa de serveis de sèries recomanades. Mentre que la primera opció és totalment gratuïta, el premium té un preu de 8,17€ mensual, 21,50 € trimestral; 38,97€ semestral i 73,91€ anual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per emilio gavilan perez, fa mes de 6 anys

ja estic registrat pero no puc entrar

Valoració:-1menosmas
Per Josep Viñas, fa mes de 8 anys

Fa temps que intento connectar amb la web de les series en catala i encara no ho he aconseguit. Cada vegada em surt aquest avís:
"El web està temporalment fora de servei. Disculpeu les molèsties." Ho he provat varies vegades sense èxit. Per tant regularment rebo mails dels promotors.
Què passa?

Valoració:3menosmas
Per boixus, fa mes de 8 anys

Feu una mica tard. Ja fa més d'un any que en sóc subscriptor. Si això és informar...

Valoració:1menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 8 anys

I també volem TV3, TV3CAT, Canal 3/24, Canal 33, Súper 3, Esport 3, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i qualsevol altre canal que emeti en la nostra llengua. A més, volem una IB3 (ràdio i televisió) que no sigui bilingüe ni gonella.

Valoració:8menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Se van a forrar en publicidad!. 11 millones de visitas diarias, xD, eso si no nos han mentido con el número de hablantes.

Valoració:-3menosmas
Per Núria, fa mes de 8 anys

Molt bé per la iniciativa !.
Els castelanuflos sempre es podran distreure amb Paco Martínez Soria en el NO-DO...

Valoració:11menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

També cal que hi emetin sèries doblades al català.

Valoració:6menosmas
Per mallorquin, fa mes de 8 anys

Ha nacido una estrella, jajajajaja

Valoració:0menosmas
Per uep, fa mes de 8 anys

Ja era hora. Iniciatives com aquesta són les que fan un país modern i ens alliberen de la dependència del castellà i les seves omnipresents TVs madrilenyes.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente