muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Més de 2000 persones firmen a Change.org perquè es puguin veure els canals 33 i 3/24 a Balears

La petició a la web www.change.org perquè es puguin veure a les Balears els canals 3/24 i 33, és a punt d'aconseguir el seu objectiu de 2500 firmes. La iniciativa, de Pilar Juan, ja havia acumulat aquest dilluns dematí més de 2147 firmes i en restaven només 353 perquè la petició es fes efectiva.

A la pàgina, qualsevol persona pot firmar la iniciativa, que consisteix en una carta dirigida al vicepresident de les Illes, Antonio Gómez, exigint-li que faci marxa enrere en la restricció d'aquests canals. Personalitats com l'expresident de les Illes Balears, Cristòfol Soler, ja han firmat la petició.

Convocatòria de l'Obra Cultural Balear

Davant l’anunciada desaparició de dos canals en català, l’Obra Cultural Balear convoca l’acció 'Per la lliure elecció de llengua, volem veure el 3/24 i el Super 3/33'. Serà el aquest dijous, 2 d’abril, a les 12.00 hores, davant el Consolat de Mar. L’entitat fa una crida als ciutadans a assistir-hi per reivindicar «la nostra llibertat de veure tots els canals de televisió en la llengua pròpia».

L’Obra Cultural Balear reitera que la recepció d’aquests dos canals és tècnicament possible, com va demostrar l’informe que l’entitat va fer públic el mes d’octubre passat. N’hi hauria prou de fer passar alguns dels senyals televisius pels múltiplexs insulars actualment desocupats, mitjançant un acord amb els Consells. Podeu veure l’informe aquí: http://ocb.cat/index.php?noticia=3391

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Estim Mallorca, voto partits d'aquí, fa mes de 8 anys

El que està clar és que els partits polítics espanyols PPSOE i sucedanios toleren i incentiven l'espoli fiscal i la submissió de la nostra terra a Madrid-Castella i les seves sucursals a les Balears són complices de tot això.

És molt senzill acabar amb l'espoli i la submissió a Madrid-Castella, cal apostar per les forces polítiques mallorquines perquè aquestes volen acabar amb aquest robatori.

Valoració:5menosmas
Per arruix pancas, fa mes de 8 anys

poquitos, muy poquitos....

Valoració:-5menosmas
Per Rdonegal, fa mes de 8 anys

La primera acció que faci el nou govern després de fer fora als peperos estaria be que fos reinstaurar els canals perduts catalans. Així es veurien de com són d´impopulars la majoria de lleis franquistes del PP.
Fora la dictadura pepera. Fora el mal govern.

Valoració:9menosmas
Per I puja, i puja, i puja, fa mes de 8 anys

5010 a les 21,40

Valoració:7menosmas
Per I puja, i puja, i puja, fa mes de 8 anys

5010 a les 21,40

Valoració:4menosmas
Per Continúa pujant, fa mes de 8 anys

4.086 a les 14,58

Valoració:5menosmas
Per mallorquín, fa mes de 8 anys

Pues teniendo en cuenta que esta petición se inició hace más de cuatro meses, y que la población de Baleares es de algo más de un millón de personas, pues hagan sus cuentas.....

Valoració:-6menosmas
Per rosalia, fa mes de 8 anys

Visca la nostra llengua

Valoració:15menosmas
Per Continúa pujant, fa mes de 8 anys

3.731 firmes a les 9,41 del 31-3-15. Segueix pujant

Valoració:7menosmas
Per Inda, fa mes de 8 anys

Increible aquesta desició

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente