algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Els pilars de la Terra, de Ken Follet, arriba a la TV

Els pilars de la Terra, l'aclamada novel·la de l'escriptor gal·lès Ken Follet que es publicà el 1999, amb més de 14 milions d'exemplars venuts -és el llibre de ficció amb més èxit de tota la història a Espanya- i traduïda a 30 idiomes, té ja un tràiler de l'adaptació per a la petita pantalla.

Com ja s'informà per juliol de 2008, Cuatro estrenarà aquesta sèrie després que Sogecable hagi aconseguit els drets del projecte per oferir-lo, primer, pel seu canal de pagament Canal+ i després, en obert. Als Estats Units, es veurà aquest estiu a la cadena de cable Starz.

Aquesta recreació d'època es compon de vuit capítols, d'una hora cada un, i és produïda per Scott Free en col·laboració amb la distribuïdora alemana Tandem Comunications.

El repartiment és format per estrelles com Ian McShane (Deadwood), que hi interpreta el bisbe Waleran; Donald Sutherland (Dirty sexy money), com a comte Bartholomew; Rufus Sewll (John Addams) en el paper de Tom Builder; Sara Parish, com a Regam Hamleigh; Hayley Atwell com a Alienna i Eddie Redmayne en el paper de Jack.

El llibre se centra en la construcicó de la catedral de Kingsbridge durant el segle XII, un esdeveniment que serveix de base perquè s'hi expliquin diferents històries de tall romàntic. Ken Follet està molt satisfet que a la fi s'adapti la novel·la a la petita pantalla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.