algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La fusió entre la dansa i la Guerra Civil, avui a TV-M

Televisió de Mallorca oferirà avui horabaixa, a les 18.30 hores, la darrera obra de la companyia de dansa Auments. Amb el títol de Petit ball, Tomeu Gomila i Andrea Cruz ens presenten aquesta petita reflexió sobre la Guerra Civil espanyola amb músiques de Biel Majoral. Es tracta d'una coproducció d'Auments amb el Teatre Principal de Palma i el XIII Festival internacional de mim i teatre gestual Cos 09 de Reus que narra com veu i viu el conflicte un nin de vuit anys.

La peça s'estrenà el mes de setembre a Palma i ha viatjat ja per diferents escenaris, inclosos el teatre Bartrina de Reus i la Mostra de teatre d'Osca.

Set ballarins i un nin ens ofereixen aquesta coreografia que té també molts de tocs teatrals, com ara una representació de teresetes amb textos de Lorca, a més de l'aparició d'un gran titella que els ballarins recreen amb els moviments propis i altres elements que cobren vida.

La interpretació de l'obra és a càrrec de Dolores Acosta, Carme Serna, Laura Burgaya, Cati Carrasco, Leticia Hoz, Pere Mas, Bartomeu Gomila i el jove Vicenç Gomila. Andrea Cruz, en aquesta ocasió, s'ha posat al capdavant de la direcció.

Auments és una de les companyies de dansa amb més solvència de l'Illa i, entre els darrers espectacles presentats, destaquen Tales of the body i Accions/reaccions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.