algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Matinal mèdic

Tornen els matinals televisius a convèncer-nos de la normalitat, especialment amb les seccions de salut, que ens recorden que som mortals, per si algú en dubtava. Ahir, mentre a l'Això és vida d'IB3 se'ns donaven consells d'higiene postural per fer feina amb l'ordinador, als Matins de TVE1 un reumatòleg examinava en viu i en directe el genoll d'una senyora, i Mariló Montero li demanà: "S'explora amb roba?", a la qual cosa el metge respongué: "No, però fer-ho ara sense roba no procedeix".

En efecte, no procedia, tot i que el metge cedí fins a deixar el genoll de la senyora a la vista, que ho contarà als amics. Ens hi vam assabentar dels símptomes de l'artrosi (sempre més nombrosos del que imaginàvem) i dels (pocs) remeis que té aquest trastorn, i vam aprendre que "la ròtula és una articulació que dóna molta guerra", mentre una faixa demanava si estam disposats a despullar-nos als aeroports per millorar la seguretat aèria. (La qüestió no és si hi estam disposats, sinó què poden fer els qui no hi estiguin).

L'examen mèdic continuava i el metge interrogava la pacient mirant d'adjectivar amb precisió el dolor que patia: intern?, punxant?, calent?, crepitant?...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.