algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
22°

[VÍDEO] José Ramón Bauzá: «Estava convençut que s'havia d'eliminar el català»

Nou capítol d'una sèrie que, sabent els referents que el mouen, es podria titular 'Diversión con José Ramón', per be que en aquesta ocasió, al vídeo només s'hi veu una bandera europea.

L'expresident del Govern i també farmacèutic, militar, eurodiputat i youtuber, ha publicat un nou vídeo on respon preguntes que, suposadament, li han fet els seus seguidors a les xarxes.

Bauzá, que en aquesta ocasió parla com a expresident del Govern, explica al muntatge audiovisual que dorm només quatre hores i que el secret d'un bon president és «tenir els peus a terra», conta que anava a peu pel carrer i que hi havia gent que li deia coses lletges, «sobretot els 'indepes'».

A la pregunta «de què n'està més orgullós?» respon que «de què els pares poguessin elegir la llengua amb que estudiaven els seus fills i d'haver eliminat el català perquè no no for requisit, ni llengua vehicular».

Una altra de les preguntes suposadament rebudes per Bauzá va ser quina és la pitjor pressió que vares viure per part dels nacionalistes i contesta que el fet que, segons revela ara, l'amenacessin de mort, cosa que el feia patir, sobretot, pels seus pares, però afirma que «un aguanta el que faci falta quan està convençut i jo estava convençut que s'havia d'eliminar el català, perquè no fos un requisit i els pares poguessin elegir una educació trilíngüe i acabar amb la immersió».

Bauzá ha publicat un fragment del muntatge audiovisual a Twitter:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ja, ja, ja..., fa mes de 3 anys

Idò quan es mori ja l´haurà eliminat de la seva vida per sempre!

Valoració:3menosmas
Per a CLOWN, fa mes de 3 anys

No hi estic d´acord. CREIS QUE UN NAS VERMELL TÉ MASSA DIGNITAT PER A UN SUBJECTE COM ELL.

Valoració:18menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 3 anys

Ressentit d'ésser foraster, desgraciadament no es l'únic cas

Valoració:16menosmas
Per CLOWN, fa mes de 3 anys

NOMÉS LI FALTA EL NAS VERMELL

Valoració:15menosmas
Per Xisca, fa mes de 3 anys

A la fi ho reconeixes! Ja era hora que deixàssis de disfressar-ho amb les modalitats. Odi pur cap a la teva llengua és allò que te movia. Res més. Els teus pares patien perquè t'insultaven? Els meus patien de veure'm estressada organitzant manifestacions i venent camisetes verdes. Tanta sort que el poble sencer te va veure venir i te va aturar els peus! I després som noltros els radicals! Deu meu, quin oi!

Valoració:31menosmas
Per Miquel, fa mes de 3 anys

Per la foto semblava una notícia de
Broma amb un actor caracteritzat a la fotografía

Valoració:19menosmas
Per Pobleret, fa mes de 3 anys

Un bosses tristes inútil que està orgullós d'odiar el seu poble. Un cero a l'esquerra elevat a la enessima potència

Valoració:31menosmas
Per Té el seu mèrit, fa mes de 3 anys

Te el gran mèrit d'haver juntat a tots els mallorquis. Ens varem juntar en contra d'ell, però al cap i a la fi estarem tots junts, que és el que és vertaderament important.

Valoració:25menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


Hitler estava convençut que calia eliminar els jueus i els gitanos.
Aquest tal, desgraciat, se'n va inspirar i, pensant fer-nos mal, ens va fer molt de bé. Va alçar Mallorca contra ell i contra els seus.
I heu reparat la cara que fa d'acabat: esquàlid, amb cara de desesperació?. Talment Hitler els seus darrers dies, abans de suïcidar-se.

Valoració:31menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Les persones com aquest personatge no poden tenir càrrecs públics, ni molt manco càrrecs rellevants, com pugui ser el de president d'una comunitat autònoma. Perque son tan radicalment fanàtics de ideologies perilloses, que no dubten ni en destruir al seu propi poble, eliminar tot el que constituesquin les seves arrels.
I el president o presidenta de la nostra comunitat ha de ser el més patriota de la nostra petita pàtria, ha d'estar disposat a morir per la nostra terra si fes falta, no com aquest, al que no li pos qualificatiu perque encara seria capaç de denunciar me, que la volia acabar amb un dels seus signes d'identitat.

Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente