cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El Primavera Sound anuncia l'actuació de Maria del Mar Bonet

El festival Primavera Sound de Barcelona, que se celebrarà en el Parc del Fòrum entre el 3 i el 7 de juny, ha anunciat aquest dijous que la mallorquina Maria de la Mar Bonet actuarà en el festival juntament amb altres confirmacions com Bikini Kill, Mavis Staples, Kim Gordon i Chromatics entre els seus primers artistes confirmats.

Altres cantants que el festival ha anunciat a través de la seva emissora de ràdio en aquesta primera tanda han estat La Favi, Lorena Álvarez, Les Amazones D'Afrique, Suen Arxivis, Park Hye Jin i Jenny Hval. Aquests noms se sumen als ja anunciats Pavement, la reunió dels quals va ser la primera confirmació del festival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ Mira-t'ho, o millor dit, fes-t'ho mirar noi. No està feta la mel per a la boca de l'ase. Jo podria dir d'un o d'una cantant, que no m'agrada, que no és el meu estil, però quan es tracta d'una figura de renom internacional i que ha sigut sempre i en tot lloc, valorada i estimada, jo, si fora de tú, em preocuparia.

Valoració:4menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

Sens dubte una excel.lent notícia que la Maria del Mar actui en un festival com aquest tan prestigiós. Que la cançó catalana de ses ïlles tingui un gran protagonisme a Barcelona és un orgull.

Valoració:7menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Fem país, fem llengua, fem República dels Països Catalans, ella és um exemple, no l'han pogut doblegar mai, la dignitat té nom de dona.
I el //que volen aquesta gent // ja ho sabem.
Salut i Repúbca Països Catalans, que no tenim rei.

Valoració:5menosmas
Per Mira-t'ho, fa mes de 4 anys

I ho anuncien com si fos una gran novetat. Hi ha cantants que no han sabut retirar-se a temps i acaben cansant la persona més pacient. I quin cansament, el que produeix la languidesa de na Bonet! Sempre rere l'euro...

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente