algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Cap de setmana de Sarsuela i Teresetes al Teatre Principal d'Inca

214215

El Teatre Principal d'Inca acull el pròxim dissabte, 20 de maig, a les 19 hores, la Gala de Sarsuela que comptarà amb l'actuació de la soprano Catina Bibiloni i el tenor Antoni Lliteres, acompanyats de la Unió Musical Inquera i l'Orfeó L'Harpa d'Inca.

Diumenge 21 a les 12 hores serà el torn de les Teresetes amb l'obra 'Out' de la companyia UnterWasser, que forma part de la programació del XXV Festival Internacional de Teatre de Teresetes que se celebra a Mallorca.

Gala de Sarsuela

A la Gala de Sarsuela s'interpretaran grans èxits d'aquest gènere musical, des de romances a duets, cors i interludis. Entre els títols, destaquen alguns tan populars com La tabernera del puerto, Doña Francisquita, La verbena de la Paloma, El huésped del Sevillano, El gato montés o Luisa Fernanda.

Antoni Lliteres és un tenor format al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, al Conservatori Superior del Liceu i al Conservatori Superior de les Illes Balears. L'any 2019 es va convertir en el primer mallorquí a debutar al Teatre de La Zarzuela amb rol protagonista (Shakespeare) a El somni d'una nit d'estiu de J. Gaztambide, dirigit per Miguel Ángel Gómez-Martínez. Ha cantat Rodolfo de La Bohème i també, Alfredo de La traviata, a Milà i a Palma, entre altres òperes mítiques. Molts palmesans el recordaran perquè durante el confinament, cada horabaixa, al llarg d'una setmana, interpretava òpera des del balcó de ca seva, a la barriada des Fortí.

Catina Bibiloni és soprano lírica i violinista de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Destaca la seva veu potent en les seves interpretacions. No serà la primera vegada que actuï al costat d'Antoni Lliteres. Ho han fet, per exemple, amb 'L'essència de La Traviata de Verdi'. Catina és, a més, la coordinadora del Festival Joan Ordines de Santa Margalida.

Festival de Teresetes

'Out', de la companyia italiana UnterWasser, és l'obra que arriba a Inca i que forma part del XXV Festival Internacional de Teatre de Teresetes. Està oberta a tots els públics, sobretot, a infants a partir dels 4 anys. És un espectacle visual i multidisciplinari, un original conte de fades contat a través de l'imaginatiu llenguatge del teatre de figura. Un viatge que condueix al protagonista a relacionar-se amb el món i els seus inevitables contrastos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.