cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Palma acull en directe des de Londres la nova producció del Royal Ballet de 'La Ventafocs'

La nova producció del Royal Ballet de 'La Ventafocs' es retransmetrà en directe en diferents sales d'Europa, entre elles els Cinemes Ocimax i PortoPi, a Palma.

Segons han informat aquest dijous des de la Royal Opera House, l'emissió serà el dimecres 12 d'abril via satèl·lit des del Covent Garden londinenc.

D'aquesta manera, el Royal Ballet ha volgut celebrar el 75 aniversari de 'La Ventafocs', de Frederick Ashton. L'adaptació d'Ashton d'un clàssic dels contes de fades es va estrenar el 23 de desembre de 1948, amb els ballarins del Royal Ballet Moira Shearer i Michael Somes en els papers principals.

La nova producció, que reelabora la famosa història de Charles Perrault, s'ha considerat una mostra convincent, tant de la musicalitat del coreògraf com de la transcendent partitura de Sergey Prokófiev.

Després de més d'una dècada fora de l'escenari de la Royal Opera House, el ballet torna al Covent Garden. Coproduïda entre el Royal Ballet i la National Ballet Canada, està protagonitzada pels ballarins principals Marianela Núñez i Vadim Muntagirov.

La llista de creatius inclou a l'escenògraf Tom Pye, la oscarizada dissenyadora de vestuari Alexandra Byrne, el dissenyador d'il·luminació David Finn, el dissenyador de vídeo Finn Ross i l'il·lusionista Chris Fisher.

El directe s'emetrà a 977 cinemes de 19 països des de la Royal Opera House.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.