algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.34°
11°

Prop de 20.000 ànimes vibraren al ritme de 'Viure sense tu' i 'Alegria' a Palma

Més de 19.000 persones, segons xifres oficials facilitades per l'Ajuntament de Palma, van assistir aquest dissabte al concert que Antònia Font oferí al recinte de Son Fusteret, a Palma, com a punt final a les festes de Sant Sebastià, patró de la Ciutat. Les condicions meteorològiques adverses que aquest dissabte van imperar a Balears, intervals de vent fort i cota de neu en 600 metres, no impediren un nou èxit d'assistència a un concert del grup mallorquí.

El recinte de Son Fusteret obrí les seves portes a les 18.00 hores per a començar a acollir les milers de persones que no volien perdre's aquest espectacle. No fou fins quatre hores més tard, emperò, quan començaren a sonar els primers acords de la música d'Antònia Font. El grup mallorquí feu vibrar als seus més fidels seguidors amb les lletres de les cançons del seu darrer treball 'Un minut estroboscòpica' i amb unes altres ja convertides en himnes com 'Alegria' o 'Tots és motors'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Vaja doncs que algú li expliqui al "generalet" que amb una fretada del dimoni, neu a 600 metres d'altitud i alt risc de pluja que vagin a veure a Antonia Font, que segons "el gran expert" no els coneix ningú 20.000 persones i que aquesta realitat li hauria de sevir per callar a temps, al manco en temes de música a on a demostrat la seva incompetència, i també li convendria repensar-se segons quines altres bajocades que de tant en tant amolla.
Valoració:4menosmas
Per Núria, fa dervers d'un any
Ni van obrir portes a les 18h ni la música va començar quatre hores més tard, però endavant amb la notícia.
Valoració:0menosmas
Per Antonia, fa dervers d'un any
La darrera cançó hauria d'haver estat "S'univers és una festa", que no la tocaren.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente