algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

El grup valencià Auxili tocarà al concert de l’Acampallengua

Joves de Mallorca per la Llengua ha anunciat que el grup valencià Auxili tocarà al concert de l’Acampallengua de 2023. La comunicació del cinquè artista s'ha fet aquest diumenge a través dels perfils a xarxes socials de l’entitat juvenil en referència al concert que tendrà lloc a Sa Pobla el vespre de dia 6 de maig.

Auxili és una agrupació ja consolidada dins el panorama de la música en català. Nascut a Ontinyent (País Valencià) el 2005, el grup mescla els estils de reggae, rap i ska amb una lletra reivindicativa en defensa dels drets socials i lingüístics, prenent de referents grups mítics com Obrint Pas o La Gossa Sorda. El 2022 publicaren el seu darrer àlbum, ‘Guaret’, amb el segell discogràfic ‘Propaganda pel fet!’, que inclou al seu particular estil elements de la música electrònica i col·laboracions amb diversos artistes, com Los Chikos del Maíz o Tribade.

L’Acampallengua és un festival organitzat des del 1997 per Joves de Mallorca per la Llengua, entitat juvenil en defensa del coneixement, la normalització i l’ús de la llengua catalana arreu de les Illes Balears. Després de deu anys sense celebrar-se, l’associació recupera el format de festival eclèctic, que combina les activitats formatives i culturals amb un ambient festiu. Enguany, a més d’Auxili, el concert comptarà amb l’actuació d'Es Gall de sa Pastera, Mar Grimalt, Plan-ET i Antònia Found System, i un sisè grup encara no enunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Escach, fa dervers d'un any
I què dirà en Fulgensio d' aquest grup?
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente