algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Un Canet Rock Mallorca apoteòsic esdevé el gran festival de l'estiu

Si el gran concert de l'estiu ha estat el que va oferir Antònia Font a Inca en el seu retorn, l'èxit apoteòsic del Canet Rock Mallorca el situa com el gran festival de l'estiu.

Alcúdia ha acollit la primera edició del Canet Rock Mallorca que ha aplegat més de 10.000 persones que han gaudit d'una marató de concerts de rock intensos i de gran qualitat i que testimonien el gran moment que viu la música cantada en català.

Ha obert el festival la cantant de Marratxí MDMAR i Anegats han recollit el testimoni amb el seu Rock pur i energètic. Suu ha posat la delicadesa i O-Erra el seu pop sòlid i salat. Stay Homas han obert la porta a la part central del festival que ha arribat al seu zenit amb les actuacions de Zoo, Els Catarres (després d'un parèntesi de dos anys sense pujar als escenaris) i Oques Grasses. Pèl de Gall han defensat amb convicció el seu rock festiu i Buhos, Xanguito i La Pegatina han fet esclatar l'eufòria i les darreres energies d'un públic entregat que ha vist com el sol els anunciava que s'acostava el final de la festa.

Alcúdia ha estat una festa de música, alegria, bones vibracions i de qualitat musical de primera categoria. Un Canet Rock Mallorca massiu i apoteòsic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Josep Llompart Pou, fa dervers d'un any
Gran festival, gran organitzaciò, gran comportament cívic d'es públic com a Antonia Font i a diferencia des Festival de Regatton, sa teva educació mostra en es teus gustos!
Valoració:20menosmas
Per anam be, fa dervers d'un any
Tanto me da Inca como Alcudia. La barbaridad, al menos para mi, es la misma.
Ahora nos cae lo que vengo en llamar "sa pigota de sa moneia". Es igual, no pasa nada. Somos invencibles e inasequibles frente al desaliento.
Valoració:-21menosmas
Per Ivan, fa dervers d'un any
@Anam bé millor ens callant per no dir una altre cosa el de regueton que es va fer a Inca va deixar el poliesportiu fer una merda i d’aquesta no en deim res no??? Mare meva que serem de poca vergonyes senyor meu. Ja ho pots ben dir que Anam bé
Valoració:-18menosmas
Per SOM VIUS, fa dervers d'un any
Enhorabona per aquest gran èxit de la nostra música.
La nostra llengua i la nostra pàtria són més vives que mai, malgrat el projecte borbònic de fer-les morir.
Valoració:76menosmas
Per anam be, fa dervers d'un any
Parece que el Covid-19 ha desaparecido de la faz de la tierra. Ni hay ni hubo.
Valoració:-50menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente