algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

Zoo, Rap Rural, Arnau Griso, Salvatge Cor, Clara Ingold, La Pegatina i Pepet i Marieta al festival Géiser que es farà a Son Amar

Torna el festival musical Géiser a Son Amar. Un total de dotze artistes actuaran als escenaris de l’emblemàtica possessió des del 22 de maig i fins al pròxim 19 de juny.

Son Amar acollirà la segona edició del festival Géiser, que se celebrarà del 22 de maig al 19 de juny. Serà un «festival de primavera» en el qual hi actuaran un total de dotze artistes, entre els quals figuren Juanito Makandé, Dinamo, Zoo, Mastodont, Green Valley, Rap Rural, Arnau Griso, La Pegatina, Pepet i Marieta, Salvatge Cor i Clara Ingold & The Silver Pickles.
Com la passada edició, els organitzadors del festival han programat cada data l'«artista Guèiser». Es tracta de grups locals, la majoria d'ells amb presència femenina i que actualment configuren el panorama musical de l'Illa.

Així, Juanito Makandé i Dinamo compartiran escenari i obriran el Festival el 22 de maig. Els seguiran, el 28 de maig, els valencians Zoo, que presentaran per primera vegada a Mallorca el seu darrer treball, 'Llepolies'. La banda de Manacor Rap Rural també serà l'escenari. L'endemà, el 29, actuarà el duo Mastodont (Asier Exteandia i Enric Barbaro). La mateixa nit, l'actriu Clara Ingold oferirà la seva proposta musical, Clara Ingold & The Silver Pickles.
La Barraca Sound System obrirà la jornada del 5 de juny a la terrassa Géiser i agafarà el testimoni la banda Green Valley. En la recta final, tancaran el festival Arnau Griso i Salvatge Cor (12 de juny) i La Pegatina i Pepet i Marieta (19 de juny).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.