nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

El grup valencià Zoo actuarà a Palma amb motiu de la Diada de Mallorca

El grup valencià Zoo actuarà dia 30 de desembre a Palma, amb motiu de la Diada de Mallorca. Serà a les 21h al Parc de les Estacions (Palma). 

El concert l'organitzaven, des de l'any 2000, diverses entitats de la societat civil com la Plataforma 31 de desembre o l'Associació Ona Mediterrània. Enguany, l'assumeix el Consell de Mallorca per primera vegada, ja que la Diada de Mallorca va passar a ser l'any passat, novament, la festa oficial de l'illa.

Zoo és un col·lectiu musical, nascut l'any 2014 de la mà d'Antonio Sànchez, també conegut com 'Panxo'. A finals d'aquell any va veure la llum la primera referència editada, titulada 'Tempestes venen del sud'. De llavors ença, han fet multitud de concerts, sobretot arreu dels Països Catalans, però també a Euskal Herria, Galiza o Madrid. També han participat en diversos festivals Viñarock. Zoo se centra entre el rap, el hip-hop, el rock i ska però també mescla ritmes electrònics. Les lletres de les cançons tracten qüestions polítiques i socials d'actualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Por fin, fa mes de 6 anys

Yuhuuuuuu!!!!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente