algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Dia de Reis... Dia de juguetes

Infants d'arreu de Mallorca s'aixecaren ahir ben d'hora per obrir els regals. Els més avantatjats ja reberen els presents dimecres vespre de mans dels Reis

La nit de dimecres a dijous fou ben moguda. Melcior, Gaspar i Baltasar tingueren molta feina per repartir, casa a casa, els presents que havien portat d'Orient per als infants que durant l'any han fet bonda. Els nins més avantatjats ja havien rebut els regals dimecres vespre de mans dels mateixos Reis, altres els obriren els el matí ben d'hora.

Tanmateix, el dur tragí no s'acaba aquí. Ses Majestats també passejaren ahir pels hospitals de Son Espases i Son Llàtzer, on entregaren presents als menuts ingressats. Després, els tres Màgics vinguts de l'Orient visitaren la planta impressora del Grup Serra, al polígon de Son Valentí, on foren rebuts pel president del grup, Pere A. Serra. També hi arribaren amb les saques ben carregades de juguetes per als fills dels treballadors de zero i a set anys. L'espera va ser ben concorreguda i els patges reials varen ajudar els tres Reis Mags a repartir els paquets. Després hi hagué un berenar per a tothom.

El bon dia d'ahir va acompanyar que molts d'infants sortissin al carrer a estrenar les juguetes. En realitat, els queden tres llargs dies per aprofitar de ple els presents que els han portat els Màgics d'Orient. Llavors, tocarà tornar a l'escoleta i a fer bondat, a l'espera que Melcior, Gaspar i Baltasar tornin a l'Illa l'any que ve ben proveïts d'il·lusions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.