nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

Oberts a 'Tot i molt'

La programació d'espectacles infantils i juvenils de Cort incrementa fins a onze les propostes per a aquest

Onze espectacles seran els protagonistes del programa infantil i juvenil Tot i molt, una proposta que enguany veu engreixada la seva programació tot i les retallades econòmiques i la crisi. La música, el teatre i la dansa seran les protagonistes d'aquests mesos en una programació dedicada no només a les escoles sinó també al públic familiar.

El teatre Municipal i el Xesc Forteza seran els principals escenaris fins al mes d'abril amb 64 funcions que "abarquen el fet escènic en un sentit ampli", explicà ahir la regidora de Cultura, Nanda Ramon. En realitat, la programació s'inicià el passat 17 d'octubre amb els tradicionals concerts familiars de l'Orquestra Simfònica Ciutat de Palma. Es repetiran els diumenges 20 de febrer i el 8 de maig a les 12 hores a l'Auditòrium de Palma.

Les propostes escèniques, que durant el cap de setmana seran obertes al públic, continuaran el 5, 6 i 7 de novembre amb La caputxeta vermella de Teatrix al teatre Municipal. També al passeig Mallorca es podrà veure les històries d'Els 3 porquets de Rafel Brunet (29 i 30 de gener); Pèlpunxa (12 i 13 de febrer); Les fades de la bella dorment (5 i 6 de març) i La faula del Teatre de la Sargantana (11 i 12 de març).

El Xesc Forteza, per la seva banda, acollirà la dansa de Mariaantònia nOu (12, 13, 14, 19, 20 i 21 novembre), la història de la guitarra contada per Miranda Jazz Trio (19 i 20 de març) i el clàssic de Hansel i Grétel (26 i 27 de març). La Banda Municipal de Música de Ciutat també aportarà el seu granet d'arena a aquest projecte que s'inicià ara fa tres anys. Aquests tornaran a presentar Mare Nostrum, un espectacle que combina la música de la Mediterrània amb la història i la geografia del nostre entorn (16 i 19 d'abril).

D'altra banda, la música popular també s'incorpora al Tot i molt amb les propostes de Pere Joan Martorell, que pretén acostar als infants els intruments tradicionals de Balears. Serà al teatre Mar i Terra els dies 26 i 27 de febrer del 2011.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.