lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Les festes més sonades

Felanitx celebra Sant Agustí amb una setmana carregada de concerts i d'altres activitats. El grup La Oreja de Van Gogh, l'estrella del cartell d'enguany, actuarà dimarts dia 25 d'agost.

38846
La Oreja de Van Gogh, l'estrella del cartell d'enguany.

Sopars a la fresca, gimcanes, teatre, ball de saló, torneigs esportius i música, molta música, són algunes de les activitats que Felanitx ha preparat per celebrar les festes de Sant Agustí, les tradicionalment més sonades de l'estiu mallorquí. La gresca començà ahir amb sopars al carrer i s'allargarà fins dia 30 d'agost. Avui, a partir de les 20.30 hores, Felanitx donarà el sus a la seva particular Nit de l'Art, una cita en què els vianants poden gaudir de les galeries, mostres i d'altres representacions artístiques del municipi. El programa de concerts, el més esperat pels amants de la festa i la bona música, arrenca avui mateix a les 23.30 hores al parc Municipal amb Pignoise, Anegats, Suasi i Pelillos a la Mar. Els joves Pignoise donaran el relleu als més veterans de Seguridad Social, que delectaran el públic de Felanitx amb la seva música de sempre demà, dia 22.

Els valencians compartiran escenari amb els felanitxers Mystart, D-Nou, amb versions de rock en català dels 80 i 90, i Gioconda. Amb més d'una dècada sobre els escenaris i amb l'experiència d'omplir la pista felanitxera de públic, els Horris Kamoi protagonitzaran el concert de divendres 28. El cartell d'aquesta nit el completaran el discjòquei Juan Campos i la música de revetla de l'orquestra Honei. L'escenari es vestirà de gala per acollir el grup estrella de les festes d'enguany: una de les formacions més escoltades a les llistes d'èxits de les radiofórmules: La Oreja de Van Gogh. Leire Martínez i la resta de la banda aterren a Mallorca en el marc de la seva gira estiuenca per fer bellugar els seguidors a ritme d'A las cinco en el Astoria. Com a colofó musical d'enguany, Felanitx gaudirà dissabte dia 29 d'una de les veus més característiques del pop-rock andalús, la de Javier Labandón, més conegut com El Arrebato. La Vereda, E-Volution, DJ German Dinosaurio i Miquel Vilo posaran el seu granet d'arena en aquest comiat de festes.

Activitats extramusicals

Malgrat el carregat programa musical que es prepara per a aquestes festes, Sant Agustí a Felanitx va més enllà de la música. La gresca, que començà ahir amb sopars al carrer delectarà al llarg de la setmana els amants de l'espectacle amb l'obra del Grup Coverbos: El misteriós assassinat de l'assassí misteriós i una Nit de Revista amb Juan de Miedo, el Circ rus Liubaba, el Ballet Las Vegas, el Mag Fèlix i Madò Pereta, entre d'altres activitats d'allò més variades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.