algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El Teatre del Mar omple l'escenari

Al voltant d'una desena d'espectacles integren el calendari de la temporada de tardor de l'espai escènic del Molinar, que arrenca el dia 15 d'aquest mes

Amb la tardor tornen a reviscolar els escenaris dels teatres de Ciutat. Així ho demostra la programació que ahir presentà el Teatre del Mar per omplir la seva escena al llarg d’aquests propers mesos. L’activitat començarà a l’espai els propers dies 15, 16, 17 i 18 d’octubre amb les representacions de quatre de les obres que donen forma a la IV Mostra de dansa i teatre contemporanis de la Xarxa de teatres alternatius, que enguany se celebra a Palma.

La temporada teatral pròpia de l’espai escènic del Molinar començarà del 13 al 16 de novembre amb la representació de les obres A qui li pugui interessar i Jaula, dos espectacles independents però units per un mateix nexe: les relacions familiars en situacions límit, a càrrec de la companyia Tantarantana. Del 27 al 30 de novembre serà el torn d’una comèdia laboral plena de suspens i de girs inesperats: City / Simcity, de Flyhard Produccions.

L’adaptació d’una obra de Mario Benedetti que parla de la relació entre un torturador i un torturat titulada En Pere i el capità pujarà a l’escenari del Teatre del Mar de l’11 al 14 de desembre. Marcel Tomàs i Jordi Subirac protagonitzaran aquest muntatge, produït per Cascai Teatre. El muntatge que conclourà el calendari de tardor és Cervantes, la biografia farsa, un espectacle i debat de Morfema teatro que tindrà lloc entre el 17 i el 19 de desembre.

La nota musical de la temporada de tardor vindrà de les veus de Trivoces, que amb el seu espectacle musical D’aquí a Cuba, retran homenatge dia 1 de novembre a la música cubana. D’altra banda, dia 25 de desembre el cantautor còmic Riki López mesclarà les peces més hilarants del seu repertori amb les píndoles de Buenrollitina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.