nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Presenten un receptari centenari de cuina mallorquina adaptat als nostres dies

234575

Edicions Documenta Balear convida a la presentació del llibre Cuina mallorquina de fa cent anys: El receptari de Margalida Frau Munar (1909-1986), una obra editada per la seva neta Antònia Nicolau Soler.

Aquest receptari no només ofereix una visió històrica de la gastronomia mallorquina, sinó que també es presenta com una guia culinària vigent i aprofitable d'avui.

L'acte de presentació tendrà lloc dijous, 19 de setembre, a les 19 hores a la Casa del Llibre (avda. Alexandre Rosselló, 34, Palma). Hi participaran Miquel Gelabert, cuiner de Can March, i la curadora del llibre, Antònia Nicolau Soler.

Margalida Frau Munar fou mestressa de casa i en una llibreta va arreplegar, entre pròpies i manllevades, més de cent cinquanta receptes. A través de la seva senzillesa demostra com s’ali­mentava una part de la Mallorca del seu temps.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Indefensa, fa 23 dies
Enhorabona Antònia, benvinguda al club de les nétes que donen a conèixer les receptes de les seves padrines.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente